Een goede en voordelige iPhone reparatie in Delft

Een goede en voordelige iPhone reparatie in Delft

22 augustus 2019 Uit Door Redactie

Mijn moeder liet haar telefoon vallen waardoor er een barst in haar scherm was gekomen haar telefoon niet meer aanging Daarom gingen we ooks aemn op het internet op zoek naar iPhone reparatie Delft. Om een telefoonzaak bij ons in de buurt te vinden die de telefoon van mijn moeder zou kunnen maken.

Geen data verlies en geen verborgen kosten 

Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie Delft kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven bij ons in de buurt die telefoons repareren. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden verlegen kwamen uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website staat onder andere ook vermeld dat er tijdens de reparatie geen data verloren zal gaan en er geen verborgen kosten zullen zijn. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen . 

Erg tevreden over de telefoon reparatie door Telgefixt 

In de winkel werden we erg vriendelijk ontvangen en uitgebreid geholpen. We konden genieten van een bakje koffie terwijl de telefoon van mijn moeder werd gemaakt. Het bedrijf hanteerde een erg voordelige prijs voor de reparatie. We zijn daarom ook erg tevreden over Telgefixt.