Professionele hulp bij telefoonzaak Den Bosch

telefoon actieOngelukje gebeurd met uw mobiele telefoon en ben je nu opzoek naar een telefoonzaak Den Bosch? Dan is GSM & Gadgets een ideale winkel om met uw smartphone naar toe te gaan. Door de 17 jaar lange ervaring kunnen ze door uw kapotte telefoon te analyseren, snel zien wat het probleem is en laten ze het maken door een van de vakkundige medewerkers die allemaal in het bezit zijn van een opleiding en diploma. Door de ervaring die ze jarenlang hebben opgedaan is uw telefoon weer klaar voor u het weet, u kan gemakkelijk wachten in de winkel.

Elke telefoon is te repareren

Wees maar niet bang met welk merk mobiel je loopt, door de gespecialiseerde kennis van alle soorten reparaties, kunnen wij elke mobiel repareren als het gaat om een kapotte scherm tot vervanging van een knopje. Daarbij wordt er ook alleen gebruik gemaakt van originele onderdelen van merken telefoons. Telefoonzaak Den Bosch is van alle markten voorzien!

Garantie tot wel 3 maanden

Doordat alle reparaties worden uitgevoerd door vakkundige medewerkers willen we u zekerheid geven met 3 maanden garantie op elke reparatie die bij ons is uitgevoerd. heeft u vragen kunt u altijd contact opnemen of naar onze telefoonzaak Den Bosch komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *